Повољни апартмани у центру Београда

Боравак у главној зони града по економичној цени

Четвртак 15. феб 2018.

cover image

Када жеље и могућности не могу да се споје у једно, новчаник диктира услове. Луксуз није гаранција за добар провод. Информације итекако јесу. Смештај за пристојан новац постоји, само је потребно сазнати где се налази. Представљамо апартмане у строгом центру Београда који одговарају свачијем буџету.


Belle Apartments

Обилићев венац никада не спава. Многима омиљена локација у Београду увек врви од гужве и градских дешавања. Без обзира да ли први или стоти пут гостујете у престоници Србије, овај део града је увек пожељан. Модеран ентеријер и комплетна опремљеност апартмана су одлични за дужи или краћи боравак. Слободно поведите љубимце, овде су добродошли.


Марија

Апартман се налази у улици која свакога заведе. Мала оаза мира у самом центру. Чика Љубина улица се буквално наслања на Кнез Михаилову. Неће вам промаћи ниједан догађај. Пространи смештајни објекат пружа много више од неопходног садржаја. Велика квадратура чини своје и даје осећај максималног комфора. Тераса је окренута ка унутрашњости зграде тако да је мир загарантован. Италијански дизајн доминира простором и оставља сјајан утисак на свакога.


Централа

Добрачина улица је позната по многим баровима и ресторанима. На само неколико корака се налазе важне грађевине, импресивне знаменитости али и одлични ноћни клубови. Апартман је веома модерног изгледа са приметним утицајем минимализма и савремених трендова. Комплетно опремљен простор са свим трендовима 21. века ће учинити да боравак у Београду никада не заборавите. Љубимцима је дозвољен боравак. Посебно они ће бити одушевљени великом квадратуром.