Povoljni apartmani u centru Beograda

Boravak u glavnoj zoni grada po ekonomičnoj ceni

Četvrtak 15. feb 2018.

cover image

Kada želje i mogućnosti ne mogu da se spoje u jedno, novčanik diktira uslove. Luksuz nije garancija za dobar provod. Informacije itekako jesu. Smeštaj za pristojan novac postoji, samo je potrebno saznati gde se nalazi. Predstavljamo apartmane u strogom centru Beograda koji odgovaraju svačijem budžetu.


Belle Apartments

Obilićev venac nikada ne spava. Mnogima omiljena lokacija u Beogradu uvek vrvi od gužve i gradskih dešavanja. Bez obzira da li prvi ili stoti put gostujete u prestonici Srbije, ovaj deo grada je uvek poželjan. Moderan enterijer i kompletna opremljenost apartmana su odlični za duži ili kraći boravak. Slobodno povedite ljubimce, ovde su dobrodošli.


Marija

Apartman se nalazi u ulici koja svakoga zavede. Mala oaza mira u samom centru. Čika Ljubina ulica se bukvalno naslanja na Knez Mihailovu. Neće vam promaći nijedan događaj. Prostrani smeštajni objekat pruža mnogo više od neophodnog sadržaja. Velika kvadratura čini svoje i daje osećaj maksimalnog komfora. Terasa je okrenuta ka unutrašnjosti zgrade tako da je mir zagarantovan. Italijanski dizajn dominira prostorom i ostavlja sjajan utisak na svakoga.


Centrala

Dobračina ulica je poznata po mnogim barovima i restoranima. Na samo nekoliko koraka se nalaze važne građevine, impresivne znamenitosti ali i odlični noćni klubovi. Apartman je veoma modernog izgleda sa primetnim uticajem minimalizma i savremenih trendova. Kompletno opremljen prostor sa svim trendovima 21. veka će učiniti da boravak u Beogradu nikada ne zaboravite. Ljubimcima je dozvoljen boravak. Posebno oni će biti oduševljeni velikom kvadraturom.