Фестивал чоколаде 2017

Први догађај који промовише најслађе гастрономско уживање

Четвртак 09. нов 2017.

cover image

Фестивал чоколаде "Најлепше жеље" се организује од 11. до 13. новембра, а место одржавања је Дорћол Platz. За децу до седам година улаз је бесплатан, за старије малишане је цена улазнице је 100 динара док одрасли морају да издвоје 200 динара како би присуствовали слаткој ревији.


Чоколада је од свог открића апослутни фаворит међу десертима. Бела, млечна, црна, пуњена разним филовима, лешницима... Бескрајне варијације и различити укуси имају своју бројну публику међу свим становницима планете. Омиљена слатка посластица је коначно добила манифестацију какву заслужује - јединствени фестивал чоколаде.


Посетиоци ће се кроз разноврсну дегустацију упознати са врстама чоколаде и њеном историјом. Познати градски бармени ће припремати коктеле са чоколадом, а посебан сегмент је посвећен спајању овог десерта са кафом и алкохолним пићима. Музички програм је препуштен бенду Јове Маљојковића и Интермецо квартету. Дорћол Platz покреће овај догађај другачијег концепта, а сви љубитељи чоколаде су позвани. Обзиром да је ово место фокусирано на посебне манифестације које су за кратак период освојиле градску публику, а  у вези су са уметношћу, гастрономијом и популарним активностима, очекује се квалитетно дешавање и сјајан провод.


ПОВЕЗАНО