Festival čokolade 2017

Prvi događaj koji promoviše najslađe gastronomsko uživanje

Četvrtak 09. nov 2017.

cover image

Festival čokolade "Najlepše želje" se organizuje od 11. do 13. novembra, a mesto održavanja je Dorćol Platz. Za decu do sedam godina ulaz je besplatan, za starije mališane je cena ulaznice je 100 dinara dok odrasli moraju da izdvoje 200 dinara kako bi prisustvovali slatkoj reviji.


Čokolada je od svog otkrića aposlutni favorit među desertima. Bela, mlečna, crna, punjena raznim filovima, lešnicima... Beskrajne varijacije i različiti ukusi imaju svoju brojnu publiku među svim stanovnicima planete. Omiljena slatka poslastica je konačno dobila manifestaciju kakvu zaslužuje - jedinstveni festival čokolade.


Posetioci će se kroz raznovrsnu degustaciju upoznati sa vrstama čokolade i njenom istorijom. Poznati gradski barmeni će pripremati koktele sa čokoladom, a poseban segment je posvećen spajanju ovog deserta sa kafom i alkoholnim pićima. Muzički program je prepušten bendu Jove Maljojkovića i Intermeco kvartetu. Dorćol Platz pokreće ovaj događaj drugačijeg koncepta, a svi ljubitelji čokolade su pozvani. Obzirom da je ovo mesto fokusirano na posebne manifestacije koje su za kratak period osvojile gradsku publiku, a  u vezi su sa umetnošću, gastronomijom i popularnim aktivnostima, očekuje se kvalitetno dešavanje i sjajan provod.