Disney On Ice 2017: Чаробна краљевства у Београду

Након четири године Дизнијеви јунаци се враћају у Београд и приредиће прави спектакл на леду

Среда 11. окт 2017.

cover image

Disney On Ice са новом представом, Чаробна краљевства, долази у Комбанк арену где ће наступати од 13. до 15. октобра. Фантастичан перфоманс на леду који је створио Feld Entertainment ће представити чак четири Дизнијева популарна остварења. Чаробна краљевства предводе Мики Маус, Мини Маус, Паја Патак и Шиља, а заједно са њима ће играти омиљени ликови из познатих цртаних филмова: Аутомобили (Cars), Мала сирена (The Little Mermaid), Прича о играчкама 3 (Toy Story 3) и Залеђено краљевство (Frozen).


Залеђено краљевство је најгледанији анимирани филм свих времена који је освојио престижне награде, Оскар и BAFTA. Главне улоге тумаче сестре, принцезе Ана и Елза, а друштво им праве смешни снешко Олаф са планинаром Кристофом. Disney Pixar филм представља комичну и брзу дружину коју предводи Муња Меквин и Шлепер Вукша. Омиљени аутомобили ће се наћи на леду у природној величини са свим својим способностима и правиће невероватне скокове на леду. Легендарна Мала сирена ће поново освојити срца публике, а много смеха ће донети јунаци из Приче о играчкама.


Продуцент представе, Кенет Фелд, каже да Чаробна краљевства повезују класичне и модерне Дизнијеве приче и обећава да ће публика бити одушевљена. Творци Чаробних краљевства су отац и ћерка који су креирали савршен тим, а који чине: редитељи Џеј Смит и Пети Винсет, сценариста Џери Билик, кореографкиње Сара Кавах и Синди Стујарт, костимографи Синтија Нордсторм, Скот Лејн и Џорџ А. Поплик, сценограф Џереми Рејлтон и дизајнери светла Питер Морс, Алекс Рирдон и Сем Доти.