Disney On Ice 2017: Čarobna kraljevstva u Beogradu

Nakon četiri godine Diznijevi junaci se vraćaju u Beograd i prirediće pravi spektakl na ledu

Sreda 11. okt 2017.

cover image

Disney On Ice sa novom predstavom, Čarobna kraljevstva, dolazi u Kombank arenu gde će nastupati od 13. do 15. oktobra. Fantastičan perfomans na ledu koji je stvorio Feld Entertainment će predstaviti čak četiri Diznijeva popularna ostvarenja. Čarobna kraljevstva predvode Miki Maus, Mini Maus, Paja Patak i Šilja, a zajedno sa njima će igrati omiljeni likovi iz poznatih crtanih filmova: Automobili (Cars), Mala sirena (The Little Mermaid), Priča o igračkama 3 (Toy Story 3) i Zaleđeno kraljevstvo (Frozen).


Zaleđeno kraljevstvo je najgledaniji animirani film svih vremena koji je osvojio prestižne nagrade, Oskar i BAFTA. Glavne uloge tumače sestre, princeze Ana i Elza, a društvo im prave smešni sneško Olaf sa planinarom Kristofom. Disney Pixar film predstavlja komičnu i brzu družinu koju predvodi Munja Mekvin i Šleper Vukša. Omiljeni automobili će se naći na ledu u prirodnoj veličini sa svim svojim sposobnostima i praviće neverovatne skokove na ledu. Legendarna Mala sirena će ponovo osvojiti srca publike, a mnogo smeha će doneti junaci iz Priče o igračkama.


Producent predstave, Kenet Feld, kaže da Čarobna kraljevstva povezuju klasične i moderne Diznijeve priče i obećava da će publika biti oduševljena. Tvorci Čarobnih kraljevstva su otac i ćerka koji su kreirali savršen tim, a koji čine: reditelji Džej Smit i Peti Vinset, scenarista Džeri Bilik, koreografkinje Sara Kavah i Sindi Stujart, kostimografi Sintija Nordstorm, Skot Lejn i Džordž A. Poplik, scenograf Džeremi Rejlton i dizajneri svetla Piter Mors, Aleks Rirdon i Sem Doti.