Сингидунум Фест 2017

Ветерани рок музике и млади бендови на Београдској тврђави

Среда 21. јун 2017.

cover image

Први Сингидунум Фест се одржава 24. јуна на Калемегдану, на теренима кошаркашког клуба Партизан. Организатор летњег рок фестивала је агенција Route 011 која најављује одличан провод са врхунским бендовима. Публика ће имати прилику да чује чак 10 бендова, а међу њима је и Електрични оргазам, бенд који не престаје да обара рекорде скоро четири деценије. Датум дешавања није случајно одабран - баш тај дан се обележава важан јубилеј - 195 година од дана када је формирана прва београдска општина.


Фестивал који се премијерно одржава је окупио најквалитетније извођаче са домаћег простора. Осим поменутог Електричног оргазма, долази и састав Ритам нереда који прославља 30 година сјајне каријере. На Калемегдану ће наступати и Прљави инспектор Блажа и Кљунови, Директори, Група 357 - Србија, Elvis Jr. Kurtovich, НБГ, The Bite, Scordisci, Blanquito Cojones и Kontras. Провод уз звуке старог доброг рока је загарантован.

Gigstix, DD Tickets, Felix Shop, 011 shop и Цигла & Кригла су места на којима су улазнице за фестивал рок музике доступни.