Singidunum Fest 2017

Veterani rok muzike i mladi bendovi na Beogradskoj tvrđavi

Sreda 21. jun 2017.

cover image

Prvi Singidunum Fest se održava 24. juna na Kalemegdanu, na terenima košarkaškog kluba Partizan. Organizator letnjeg rok festivala je agencija Route 011 koja najavljuje odličan provod sa vrhunskim bendovima. Publika će imati priliku da čuje čak 10 bendova, a među njima je i Električni orgazam, bend koji ne prestaje da obara rekorde skoro četiri decenije. Datum dešavanja nije slučajno odabran - baš taj dan se obeležava važan jubilej - 195 godina od dana kada je formirana prva beogradska opština.


Festival koji se premijerno održava je okupio najkvalitetnije izvođače sa domaćeg prostora. Osim pomenutog Električnog orgazma, dolazi i sastav Ritam nereda koji proslavlja 30 godina sjajne karijere. Na Kalemegdanu će nastupati i Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi, Direktori, Grupa 357 - Srbija, Elvis Jr. Kurtovich, NBG, The Bite, Scordisci, Blanquito Cojones i Kontras. Provod uz zvuke starog dobrog roka je zagarantovan.

Gigstix, DD Tickets, Felix Shop, 011 shop i Cigla & Krigla su mesta na kojima su ulaznice za festival rok muzike dostupni.