Највећи концерт Београдске филхармоније у историји

Спектакл под отвореним небом заказан за 25. јун. Под палицом новог диригента Габријела Фелца, Београдска филхармонија ће наступити са репертоаром који ће посетиоци сами одабрати. Апсолутна премијера

Уторак 13. јун 2017.

cover image

Београдска филхармонија 25. јуна, под диригентском палицом новог шефа Габријела Фелца, поклања публици највећи концерт класичне музике у историји Србије, под отвореним небом. У близини Палате Србија, у новобеоградском блоку 13, Београдска филхармонија ће приредити до сада невиђен спектакл за више од 20.000 људи. Управо на овом месту ће се у будућности налазити нова концертна дворана, чија изградња ускоро почиње.

Поштоваоци класичне музике ће потпуно бесплатно уживати у омиљеним композицијама и то искључиво онима које сами одаберу. На сајту филхармоније је омогућено гласање за избор репертоара, а након завршетка гласања биће састављен концертни програм.


Ексклузиван догађај представља велики изазов у сваком смислу. Концерт класичне музике на отвореном је изуетан продукцијски подухват који захтева адекватно озвучење и расвету, као и организацију читавог терена на коме ће се спектакл одржати.  

Београдска филхармонија са поносом најављује музичко дешавање које ће засигурно бити једно од најважнијих у овој години, а позива све љубитеље квалитетне музике да се окупе у што већем броју, посебно оне са децом.

Подсећања ради, Београдска филхармонија је више од 20.000 карата за наредну сезону 2017/18 распродала за само четири недеље.