Najveći koncert Beogradske filharmonije u istoriji

Spektakl pod otvorenim nebom zakazan za 25. jun. Pod palicom novog dirigenta Gabrijela Felca, Beogradska filharmonija će nastupiti sa repertoarom koji će posetioci sami odabrati. Apsolutna premijera

Utorak 13. jun 2017.

cover image

Beogradska filharmonija 25. juna, pod dirigentskom palicom novog šefa Gabrijela Felca, poklanja publici najveći koncert klasične muzike u istoriji Srbije, pod otvorenim nebom. U blizini Palate Srbija, u novobeogradskom bloku 13, Beogradska filharmonija će prirediti do sada neviđen spektakl za više od 20.000 ljudi. Upravo na ovom mestu će se u budućnosti nalaziti nova koncertna dvorana, čija izgradnja uskoro počinje.

Poštovaoci klasične muzike će potpuno besplatno uživati u omiljenim kompozicijama i to isključivo onima koje sami odaberu. Na sajtu filharmonije je omogućeno glasanje za izbor repertoara, a nakon završetka glasanja biće sastavljen koncertni program.


Ekskluzivan događaj predstavlja veliki izazov u svakom smislu. Koncert klasične muzike na otvorenom je izuetan produkcijski poduhvat koji zahteva adekvatno ozvučenje i rasvetu, kao i organizaciju čitavog terena na kome će se spektakl održati.  

Beogradska filharmonija sa ponosom najavljuje muzičko dešavanje koje će zasigurno biti jedno od najvažnijih u ovoj godini, a poziva sve ljubitelje kvalitetne muzike da se okupe u što većem broju, posebno one sa decom.

Podsećanja radi, Beogradska filharmonija je više od 20.000 karata za narednu sezonu 2017/18 rasprodala za samo četiri nedelje.