Tuk Tuk Thai

OTVORENO

OTVORENO

Tajlandska hrana kakvu je Beograd jako dugo čekao. Originalni recepti koje je u svoj kofer spakovala predivna dama i direktno sa Tajlanda doputovala u Beograd da započne sasvim drugačiju gastronomsku priču. Stranicu po stranicu, tačnije, jelo po jelo, svakog dana se nižu novi doživljaji za nepca. Neponovljivo autentični specijaliteti u beskrajno prijatnom prostoru su sve što vam je potrebno za izuzetno aromatičan i pozitivan dan u Beogradu, u srcu Vračara.

Ljubav prema kuvanju je iznedrila ideju za otvaranjem ovog malog restorana sa velikim potencijalom. Gotovo svaka namirnica i apsolutno svaki začin se dopremaju iz inostranstva. Fuzija nesvakidašnjih sastojaka donosi eksploziju ukusa. U najboljem mogućem smislu. Više ne morate da putujete do dalekog Tajlanda zbog ukusne hrane. Tajland je stigao na korak od vas, u centar gradskih dešavanja.

Tajlandska predjela za dobrodošlicu uz omiljeno piće su prva stanica upoznavanja ove posebne kuhinje. Tajlandske nudle se pripremaju u četiri izdanja: sa piletinom, sa goveđim mesom, sa škampima i vegeterijanske. Tajlandski pirinač je dostupan u istim verzijama. Obrok čorbe su za kratko vreme osvojila brojna srca. Kokosov biser, tapioka i lepljivi pirinač sa mangom čine slatku ponudu zbog koje ćete uvek imati vremena da dođete na ovu adresu.

Kapacitet restorana je četrdeset gostiju. Tokom leta daleko veća gužva i sjajna atmosfera je locirana u bašti, ukrojenoj za idilične trenutke. Pregršt detalja i mnoštvo boja će vam izmamiti osmeh samo što kročite u univerzum pod imenom Tuk Tuk Tai.