Vikend zabava u gradu

Uzbudljivo, atraktivno, aktuelno. Nigde kao u glavnom gradu Srbije

Sreda 14. avg 2019.

cover image

Dobro je poznato da je Beograd svetska prestonica svih kultura. Još jedan događaj u nizu koji pruža upoznavanje sa tradicijom daleke Indije je festival "Color Your Mind". Dorćol Platz će od 16. do 18. avgusta postati prostor koji slavi holi - praznik ljubavi, cveća, boja. I naravno, muzike. Festivalski program će upotpuniti nastupi domaćih di-džejeva koji će puštati samo ono što je u skladu sa zakonima slavlja na indijski način.

5. Zemunski otvoreni festival počinje u subotu, 17. avgusta i trajaće do petka, 23. avgusta. Zemun fest 2019 je kvalitetna smotra filmova, muzike, umetnosti i zabave za najmlađe.


U centralnoj zoni Zemuna, svake večeri će se smenjivati projekcije domaće i inostrane filmske industrije. Sviraće bendovi Vampiri, Galija i VIS Limunada. Noćni market, plesne večeri, izložbe slika, teatar na otvorenom, dečja zona sa predstavama, školicama i radionicama. Sve što poželite. Sve što vas pokreće. Sve je na Zemun festu. I baš sve je besplatno.

Kreativno udruženje "BUM Market" poziva na veliki festival ručnih radova. U subotu, 17. avgusta od 10:00 do 19:00 svoje radove će predstaviti članovi umetničke unije koji su fokusirani na izradu ručno rađenih predmeta. Nakit, suveniri, garderoba, igračke i još mnogo toga unikatnog će biti dostupno na Trgu Nikole Pašića.

Zaboravite na vikend odmor ili detaljno sređivanje kuće. Predstojeći dani u Beogradu su izmišljeni za druženje izvan dobro poznata četiri zida. Okupite društvo i krenite u sjajnu avanturu.