Викенд забава у граду

Узбудљиво, атрактивно, актуелно. Нигде као у главном граду Србије

Среда 14. авг 2019.

cover image

Добро је познато да је Београд светска престоница свих култура. Још један догађај у низу који пружа упознавање са традицијом далеке Индије је фестивал "Color Your Mind". Дорћол Platz ће од 16. до 18. августа постати простор који слави холи - празник љубави, цвећа, боја. И наравно, музике. Фестивалски програм ће употпунити наступи домаћих ди-џејева који ће пуштати само оно што је у складу са законима славља на индијски начин.

5. Земунски отворени фестивал почиње у суботу, 17. августа и трајаће до петка, 23. августа. Земун фест 2019 је квалитетна смотра филмова, музике, уметности и забаве за најмлађе.


У централној зони Земуна, сваке вечери ће се смењивати пројекције домаће и иностране филмске индустрије. Свираће бендови Вампири, Галија и ВИС Лимунада. Ноћни маркет, плесне вечери, изложбе слика, театар на отвореном, дечја зона са представама, школицама и радионицама. Све што пожелите. Све што вас покреће. Све је на Земун фесту. И баш све је бесплатно.

Креативно удружење "БУМ Маркет" позива на велики фестивал ручних радова. У суботу, 17. августа од 10:00 до 19:00 своје радове ће представити чланови уметничке уније који су фокусирани на израду ручно рађених предмета. Накит, сувенири, гардероба, играчке и још много тога уникатног ће бити доступно на Тргу Николе Пашића.

Заборавите на викенд одмор или детаљно сређивање куће. Предстојећи дани у Београду су измишљени за дружење изван добро позната четири зида. Окупите друштво и крените у сјајну авантуру.