Kolektivno venčanje

Najljubavniji defile u Beogradu

Ponedeljak 13. maj 2019.

cover image

U nedelju, 19. maja ispred Skupštine grada Beograda 21. godinu za redom će biti organizovan festival ljubavi - Kolektivno venčanje. Više od 50 parova će istovremeno izgovoriti sudbonosno da i tako postati deo beogradske tradicije koja se zauvek pamti.

Venčanice, burme, šminka i frizura za mlade, bidermajer, torta, muzika, smeštaj u hotelima i druge "sitnice" koje svadbu znače su obezbedili sponzori i to sa samo jednim ciljem - da uživate u bajkovitom venčanju i novoj životnoj epohi. Bez ijedne brige o pripremama za najvažniji dan.


Dame, ukoliko vam srce govori da je on taj, a vi džentlmeni znate da želite samo sa njom da stvarate porodicu i ostarite zajedno, prijavite se na Kolektivno venčanje. Svadba za maštanje ima jedno jedino pravilo. Osim što morate biti punoletni, neophodno je da prvi put stupate u bračnu zajednicu.

Grad Beograd je organizator događaja koji slavi ljubav još od 1999. godine. Do sada se na ovoj manifestaciji venčalo preko 1.000 parova iz cele Srbije, regiona ali i dalekih zemalja.


POVEZANO