Колективно венчање

Најљубавнији дефиле у Београду

Понедељак 13. мај 2019.

cover image

У недељу, 19. маја испред Скупштине града Београда 21. годину за редом ће бити организован фестивал љубави - Колективно венчање. Више од 50 парова ће истовремено изговорити судбоносно да и тако постати део београдске традиције која се заувек памти.

Венчанице, бурме, шминка и фризура за младе, бидермајер, торта, музика, смештај у хотелима и друге "ситнице" које свадбу значе су обезбедили спонзори и то са само једним циљем - да уживате у бајковитом венчању и новој животној епохи. Без иједне бриге о припремама за најважнији дан.


Даме, уколико вам срце говори да је он тај, а ви џентлмени знате да желите само са њом да стварате породицу и остарите заједно, пријавите се на Колективно венчање. Свадба за маштање има једно једино правило. Осим што морате бити пунолетни, неопходно је да први пут ступате у брачну заједницу.

Град Београд је организатор догађаја који слави љубав још од 1999. године. До сада се на овој манифестацији венчало преко 1.000 парова из целе Србије, региона али и далеких земаља.


ПОВЕЗАНО