Razgledanje grada autobusom

Tura "Beograd vaš domaćin" nije samo za goste grada. Stanovnici metropole će biti podjednako impresionirani

Nedelja 07. apr 2019.

cover image

Proleće u Beogradu jednako atraktivne turističke ture. Postoji jedna koja asocira na boravak u daleko većim glavnim gradovima. Svako može da se prijavi jer ne zahteva pešačenje niti poznavanje isključivo srpskog jezika. Da, to je tura na kojoj se razgleda Beograd iz otvorenog autobusa.

Vožnja traje 70 minuta, a audio vodič se obraća na devet jezika. U ponudi su engleski, nemački, turski, ruski, italijanski, grčki, kineski, francuski i naravno, srpski jezik. S obzirom da ćete duže boraviti na otvorenom, poželjno je da spakujete šešir, naočare za sunce i kremu sa zaštitnim faktorom.


Od početka, kod Trga Nikole Pašića, kroz velike bulevare i centar grada pa sve do najpoznatijih znamenitosti moći ćete da otkrijete koji deo grada vas najviše privlači i šta je to što želite detaljno da upoznate. Beogradski vetar u kosi, pogled koji se ne zaboravlja i osećaj kakav samo metropole imaju. Fantastično, zar ne?

Da bi vas Beograd apsolutno očarao, produžite na turističku turu razgledanja grada brodom. Beogradska tvrđava, stari i novi deo grada, mostovi i priroda će kreirati sliku koju nikada nećete zaboraviti. Vožnja otvorenim autobusom i krstarenje brodom ukupno traju oko 180 minuta. Istorija, kultura i avantura u samo tri sata. Uspomena za ceo život.