Beer Garden na Adi Ciganliji 2017

Zagrevanje za najmasovniji festival muzike i piva Belgrade Beer Fest uz kvalitetno pivo i odličan muzički program na obalama beogradskog mora

Petak 07. jul 2017.

cover image

Beer Garden se organizuje od 7. do 30. jula na Adi Ciganliji. Uvertira za željno iščekivani događaj posvećen ljubiteljima piva i žive svirke koji se održava svakog avgusta u Beogradu, obećava sjajan provod i odličnu atmosferu u najvrelijim letnjim danima. Bogat muzički repertoar i preko 100 vrsta piva su sasvim dobri razlozi da posetite Beer Garden u Beogradu.

3. Pivska bašta je spremna za Beograđane i njihove goste. Svakog dana, osim ponedeljka, od 17:00 do ponoći, posetioci će moći da se rahlade uz omiljeni sok od ječma, živu muziku i kvalitetnu hranu. Perfektno mesto za beg od gradske gužve i jakog sunca i idealan izbor za provod u vrelim letnjim noćima.


Muzički program je podeljen u dva segmenta. U okviru programa "Gardensi", od 17:00 do 20:00 posetioci će imati mogućnost da slušaju melodije bluza, rokenrola, najveće domaće i strane hitove koje će svirati muzičari predvođeni jednim od najboljih bluz gitarista i majstora akustike, Nenadom Zlatanovićem, Vojislavom Đukićem Kokijem i Dejanom Vozlićem. Za večernji segment koji će se organizovati od 21:30 do 23:30 će biti zaduženi najpopularniji klupski i cover bendovi kao što su King Size, Plutonia, Witch 1, Prorok, Supermensi, Evillution i Pot & Dram.


Ljubitelji piva će biti na "slatkim mukama" jer su organizatori najavili ogromnu ponudu piva. Poseban akcenat je na domaćim zanatskim pivima dostupnim jedino u određenim pabovima. Fanovi sve popularnijeg "craft" pokreta pivarstva biće u prilici da na jednom mestu probaju najbolje ukuse koje proizvode male pivnice u Srbiji.


Manifestaciju Beer Garden je u prethodne dve godine posetilo više od 100.000 ljudi. Kako brojke nekada govore više od reči, jasno je da se ovaj letnji događaj upisao u listu najboljeg provoda tokom leta. Pivo i muzika su kombinacija koja privlači veliki broj ljudi, a uz kids, pet i bike friendly, Beer Garden pruža osećaj potpune opuštenosti i neposrednosti u lepotama prirodnog okruženja. Bašta dobre zabave je za ovogodišnje izdanje pripremila bogat program i očekuje da nadmaši posećenost iz prethodnih godina. Vidimo se na Adi Ciganliji!