Wurst Platz Bar

OTVORENO

OTVORENO

I kada je napolju mraz, ovde je vrelo. Dok spava grad, ovde se živi. I to u šestoj brzini. Beskrajna ponuda piva, odlična hrana, moćna živa muzika, atraktivan enterijer. Na ovoj adresi nema dosade. Vajb koji će vas pomeriti iz zone poznatog je zagarantovan.

Pab svetskog stila. Pivnica u Beogradu u kojoj nema nezadovoljnih gostiju. Čisto drvo i mnogo kreativnosti zajedničkim snagama donose osećaj komfora u savremenom izdanju. Ništa nije prepušteno slučaju i baš sve se pažljivo stvaralo. Možete da dođete sa kućnim ljubimcem. Bez brige, krenite u ljubimcu na četiri točka. Besplatan parking je obezbeđen za sve goste.

Tokom dana gužvu prave ljubitelji izuzetnih stranih piva. Broj fanova sočnih kobasica ih prati u zalogaj. Jedinstveni koncept je posebno zanimljiv posetiocima grada sa prebivalištem van zemlje. Osim što se svaki put iznenade perfektnom uslugom i pozitivnom atmosferom, domaća sarma ili hrskava svinjska rebra pečatiraju osmeh na licu. Kvalitetni specijaliteti su i veoma fotogenični. Zato i ne čudi ogroman broj lajkova na društvenim mrežama.

Noć ima posebnu magiju. Svake večeri se smenjuju poznati muzičari. Popularni bendovi su zaduženi za provod koji se pamti. Rok koji ledi krv u venama. Pop zbog koga kukovi ne miruju. Krenite put centra grada odmah. Opustite se na unikatan način. Prepustite se nestvarno dobroj urbanoj priči. Sva čula će vam reći hvala. I hoćemo još! Što pre.