Wurst Platz Bar

ОТВОРЕНО

ОТВОРЕНО

И када је напољу мраз, овде је врело. Док спава град, овде се живи. И то у шестој брзини. Бескрајна понуда пива, одлична храна, моћна жива музика, атрактиван ентеријер. На овој адреси нема досаде. Вајб који ће вас померити из зоне познатог је загарантован.

Паб светског стила. Пивница у Београду у којој нема незадовољних гостију. Чисто дрво и много креативности заједничким снагама доносе осећај комфора у савременом издању. Ништа није препуштено случају и баш све се пажљиво стварало. Можете да дођете са кућним љубимцем. Без бриге, крените у љубимцу на четири точка. Бесплатан паркинг је обезбеђен за све госте.

Током дана гужву праве љубитељи изузетних страних пива. Број фанова сочних кобасица их прати у залогај. Јединствени концепт је посебно занимљив посетиоцима града са пребивалиштем ван земље. Осим што се сваки пут изненаде перфектном услугом и позитивном атмосфером, домаћа сарма или хрскава свињска ребра печатирају осмех на лицу. Квалитетни специјалитети су и веома фотогенични. Зато и не чуди огроман број лајкова на друштвеним мрежама.

Ноћ има посебну магију. Сваке вечери се смењују познати музичари. Популарни бендови су задужени за провод који се памти. Рок који леди крв у венама. Поп због кога кукови не мирују. Крените пут центра града одмах. Опустите се на уникатан начин. Препустите се нестварно доброј урбаној причи. Сва чула ће вам рећи хвала. И хоћемо још! Што пре.