Stanica

OTVORENO

OTVORENO

Pivo i Beograd. Ovako bi mogla da se zove pesma koju rado slušaju i pevaju apsolutno svi Beograđani i baš svi gosti grada. More omiljenog napitka od ječma je davno poteklo glavnim gradom. Iskusne pivopije znaju da nije svako mesto za opuštanje uz pivo i hranu isto. Jedno je potpuno drugačije. Briše vreme i sva ograničenja. Zaustavite korak, opustite gas. Dođite u centar grada gde se nalazi galaksija urbanog hedonizma.

Stanica je bar. Stanica je pivnica. Stanica je moderan restoran. Stanica je pre party lokacija. Odmah nakon završenih obaveza, Stanica je prva adresa na kojoj bi svako trebalo da boravi. Razloga je bezbroj.

Iz jednog šanka se toči desetine i desetine različitih piva. Ozbiljni zaljubljenici u domaća, strana, komercijalna i kraft piva su stvorili jelovnik. Rezultat je neverovatan. Doručak, moćni komadi mesa, sočni, a lagani ukusi i perfektni deserti. Kao što su pronašli pivo za svakoga, isto su učinili i sa hranom. Specijaliteti iz ove kuhinje se ne zaboravljaju.

Enterijer za svako doba je doneo atmosferu kakva se uvek traži. Ležerno i trendi. Uz veličanstvenu selekciju piva na raspolaganju su i savršene kafe kao i svi drugi napici. Trač partija, poslovni sastanak ili pauza od brzog ritma. Priprema za izlazak u noćni provod. Rođendan ili obeležavanje važnog datuma. U Stanici možete sve. Osim da odete brzo.