ОТВОРЕНО

ОТВОРЕНО

Пиво и Београд. Овако би могла да се зове песма коју радо слушају и певају апсолутно сви Београђани и баш сви гости града. Море омиљеног напитка од јечма је давно потекло главним градом. Искусне пивопије знају да није свако место за опуштање уз пиво и храну исто. Једно је потпуно другачије. Брише време и сва ограничења. Зауставите корак, опустите гас. Дођите у центар града где се налази галаксија урбаног хедонизма.

Станица је бар. Станица је пивница. Станица је модеран ресторан. Станица је pre party локација. Одмах након завршених обавеза, Станица је прва адреса на којој би свако требало да борави. Разлога је безброј.

Из једног шанка се точи десетине и десетине различитих пива. Озбиљни заљубљеници у домаћа, страна, комерцијална и крафт пива су створили јеловник. Резултат је невероватан. Доручак, моћни комади меса, сочни, а лагани укуси и перфектни десерти. Као што су пронашли пиво за свакога, исто су учинили и са храном. Специјалитети из ове кухиње се не заборављају.

Ентеријер за свако доба је донео атмосферу каква се увек тражи. Лежерно и тренди. Уз величанствену селекцију пива на располагању су и савршене кафе као и сви други напици. Трач партија, пословни састанак или пауза од брзог ритма. Припрема за излазак у ноћни провод. Рођендан или обележавање важног датума. У Станици можете све. Осим да одете брзо.