Babuška

Kuća za uživanje svih generacija je locirana u mirnom delu Beograda. Energija odvažnih Rusa i njihova srdačnost su nešto što je nemoguće ne osetiti među ovim zidovima. Egzotična piva sa daleke Jamajke i Singapura su svakodnevno prisutna jer, zašto biti klasičan kada može i drugačije? Bolje i apsolutno originalno. Da, ceo svet pod istim krovom. Da, za svaki dobar dan.

Na ovu adresu ćete dolaziti često. Biće vam beskrajno zanimljivo da istražujete kreativan, svež i moderan enterijer pravog domaćinskog paba. Još više ćete žuriti da zauzmete mesto zbog odlične hrane. Pica se peče u peći na drva, a roštilj pravo sa ćumura stiže ispred vas. Svaki zalogaj je sočan. Svaka porcija je razlog zbog koga će boravak u opuštenoj galaksiji trajati duže nego što ste planirali.

Ubrzajte korak, stisnite gas. Pab Babuška je ozbiljno dobar razlog da napustite centar grada na neko vreme i doživite zaista drugačiji provod. Zaboravite trendove, sada je trenutak za maksimalno kvalitetno opuštanje.

Sigurno ćete pronaći pivo za sebe. Babuška uštipak, ćevapi, kobasice na nekoliko načina, vrhunska pica i sendviči su nikad ukusniji argumenti za ručak ili večeru upravo ovde. Samo odaberite dobro društvo, sve ostalo prepustite Babuški.