Goga Yachting Club

ZATVORENO OTVARA SE U 09:00

ZATVORENO
OTVARA SE U 09:00

Savršena idila na Dunavu. Perfektna gastronomija. Sopstvena marina. Harmonična atmosfera. Zona u kojoj je svaki proveden trenutak prava dragocenost. Mesto za organizaciju svih vrsta privatnih i poslovnih proslava. Adresa za svakodnevno druženje. Za decu i odrasle. Za adrenalinske zavisnike. Za ležerne hedoniste. Goga jahting klub postoji da biste uživali kao nikada pre.

Ukoliko ste došli u Beograd, a niste se provozali rekama, ne odlažite neprocenjivo iskustvo. Različite vrste plovnih objekata vam stoje na raspolaganju. Za svaki je dostupna i prateća oprema. Vaše je samo da odaberete prevozno sredstvo po želji i otkrijete sasvim drugačiju percepciju. Večiti zaljubljenici u reku žive na ovoj lokaciji. I vi ćete postati zaljubljenik u rečnu čaroliju. Garantovano.

Vožnja je tek deo ponude velikog kompleksa. Posebna pažnja je poklonjena kreiranju jelovnika. Odlično osoblje i uigran kulinarski tim uvek imaju najbolji odgovor na vaš apetit. Doručak, lagani obroci, zdrave salate, supe i čorbe, srpski roštilj, originalni burgeri, pice, mediteranski ukusi, paste, sveža rečna i morska riba, plodovi mora, rižota, deserti i dečji meni čine bogatu ponudu hrane kojoj nećete odoleti. Sada znate zašto je svaki trenutak idealan za boravak u ovoj oazi.

Komfor i privatnost se posebno cene. Porcija razgovora uz italijanski espreso i osvežavajući prirodni napitak sa fenomenalnim pogledom čine čuda. Posebno ovde gde su stolovi široko postavljeni. Maksimalno sređen, a opušten enterijer privlači pažnju od prvog dana postojanja. Specijalne vikend ponude su tu da začine čitavu priču i da vam boravak u jahting klubu nikada ne dosadi. Dođite što pre, uključite senzore za relaksaciju i doživite nezaboravne trenutke.