Гога Yachting Club

ЗАТВОРЕНО ОТВАРА СЕ У 09:00

ЗАТВОРЕНО
ОТВАРА СЕ У 09:00

Савршена идила на Дунаву. Перфектна гастрономија. Сопствена марина. Хармонична атмосфера. Зона у којој је сваки проведен тренутак права драгоценост. Место за организацију свих врста приватних и пословних прослава. Адреса за свакодневно дружење. За децу и одрасле. За адреналинске зависнике. За лежерне хедонисте. Гога јахтинг клуб постоји да бисте уживали као никада пре.

Уколико сте дошли у Београд, а нисте се провозали рекама, не одлажите непроцењиво искуство. Различите врсте пловних објеката вам стоје на располагању. За сваки је доступна и пратећа опрема. Ваше је само да одаберете превозно средство по жељи и откријете сасвим другачију перцепцију. Вечити заљубљеници у реку живе на овој локацији. И ви ћете постати заљубљеник у речну чаролију. Гарантовано.

Вожња је тек део понуде великог комплекса. Посебна пажња је поклоњена креирању јеловника. Одлично особље и уигран кулинарски тим увек имају најбољи одговор на ваш апетит. Доручак, лагани оброци, здраве салате, супе и чорбе, српски роштиљ, оригинални бургери, пице, медитерански укуси, пасте, свежа речна и морска риба, плодови мора, рижота, десерти и дечји мени чине богату понуду хране којој нећете одолети. Сада знате зашто је сваки тренутак идеалан за боравак у овој оази.

Комфор и приватност се посебно цене. Порција разговора уз италијански еспресо и освежавајући природни напитак са феноменалним погледом чине чуда. Посебно овде где су столови широко постављени. Максимално сређен, а опуштен ентеријер привлачи пажњу од првог дана постојања. Специјалне викенд понуде су ту да зачине читаву причу и да вам боравак у јахтинг клубу никада не досади. Дођите што пре, укључите сензоре за релаксацију и доживите незаборавне тренутке.