Винарија, ресторан и хотел Шкрбић

Ресторан, винарија, смештајни комплекс, бесплатан паркинг, боравак на отвореном далеко од гужве, а близу града. Ово је јединствено место у Београду.

Концепт који има задатак да се заиста опустите на првокласан начин већ дуго кроји савршене тренутке. Дођите, обавезно дођите са децом. Одрасли ће уживати у чарима домаћег вина из винарије Шкрбић која креира магију већ четири деценије и перфектне гастрономске понуде. Деца ће бити срећна што бораве на отвореном, а када дође време за предах биће услужени на краљевски начин.

Ресторан Chicha је надалеко познат по уникатним специјалитетима. Стари домаћи рецепти оплемењени савременим погледом на хедонизам ће учинити чуда. Елегантан ентеријер је тачно оно што желите када организујете венчање или тражите простор за корпоративне прославе.

На оваквим местима где време не значи много ручак са породицом и пријатељима за тренутак постане вечерњи излазак. Одложите повратак кући и боравите у хотелу на истој адреси. Ноћење у некој од комплетно опремљених 15 соба плус луксузни апартман подразумевају доручак. Срећа се од сада зове Шкрбић.