Vinarija, restoran i hotel Škrbić

Restoran, vinarija, smeštajni kompleks, besplatan parking, boravak na otvorenom daleko od gužve, a blizu grada. Ovo je jedinstveno mesto u Beogradu.

Koncept koji ima zadatak da se zaista opustite na prvoklasan način već dugo kroji savršene trenutke. Dođite, obavezno dođite sa decom. Odrasli će uživati u čarima domaćeg vina iz vinarije Škrbić koja kreira magiju već četiri decenije i perfektne gastronomske ponude. Deca će biti srećna što borave na otvorenom, a kada dođe vreme za predah biće usluženi na kraljevski način.

Restoran Chicha je nadaleko poznat po unikatnim specijalitetima. Stari domaći recepti oplemenjeni savremenim pogledom na hedonizam će učiniti čuda. Elegantan enterijer je tačno ono što želite kada organizujete venčanje ili tražite prostor za korporativne proslave.

Na ovakvim mestima gde vreme ne znači mnogo ručak sa porodicom i prijateljima za trenutak postane večernji izlazak. Odložite povratak kući i boravite u hotelu na istoj adresi. Noćenje u nekoj od kompletno opremljenih 15 soba plus luksuzni apartman podrazumevaju doručak. Sreća se od sada zove Škrbić.