Ракије Златар

Уколико сте посетили Београд, а нисте наздравили са ракијом, посета се не рачуна. Не губите време на истраживање. Боље га искористите за уживање. Пажљиво пратите кораке који ће вас одвести до чашице која мења живот.

Искуство каже, најбоља ракија је домаћа ракија. За исконске љубитеље традиционалног српског пића постоје само две врсте ракија: добра и још боља. Једноставна теорија је далеко другачија у пракси. Сви воле ракију. Да пију и да праве. Само ретки знају како се прави најбоља, права ракија. Они су породица Поповић и прозиводе ракију под именом Златар.

Богату палету чини чак 31 различита ракија. Подељене у три категорије, одговориће на апсолутно свачији укус. Комплетно царство српских воћњака краси линију воћних ракија. Специјалне ракије постоје у пет различитих издања. Посебна магија се зове Barrique ракије.

Дегустација читаве понуде је у ресторану Златар. На истој локацији можете и да купите омиљену ракију. Поклон паковање у дрвеној амбалажи за драге људе или класично за личну колекцију. Обавезно купите више јер нико не одбија ракију са етикетом Златар.

Давно осмишљен рецепт се пажљиво чувао. Ту су и мале тајне које укус значе. Безгранична страст према прављењу ракије се у породици Поповић преноси са колена на колено деценијама. Изузетан квалитет нису препознали само родбина и пријатељи већ и престижна стручна критика на бројним националним и интернационалним такмичењима. Право из бакарних казана стижу до вас. 100% воће. 100% срећа.