Escape room Изгубљени ИДентитет

Крајем прошле године Србија је добила свој први cybersecurity escape room који можете посетити потпуно бесплатно. На другом спрату тржног центра Рајићева налази се „Изгубљени ИДентитет“, сјајан спој едукације и забаве који ћете напустити препуни утисака и са новим вештинама за препознавање сајбер напада. Потребно је само да резервишете жељени термин на сајту A1 escape roomA1 escape room.

„Изгубљени ИДентитет“ је интерактивна тимска игра за 2 до 5 играча, обогаћена различитим загонеткама, енигматичним слагалицама и ситуацијама у симулираном виртуелном окружењу. Циљ ове игре је да откријете тајну изгубљеног дигиталног идентитета главног јунака.

Прича прати Петра Петровића, који је постао жртва напада злонамерног хакера. Ваш задатак је да му помогнете и повратите његов идентитет, пре него што буде трајно изгубљен. Игра ће вас водити кроз низ сајбер изазова, од социјалног инжењеринга до злоупотребе банковних картица, са којима се суочавамо скоро сваки дан, а да тога често нисмо ни свесни. Имаћете 50 минута да искупните овај задатак, а уколико буде потребно, на располагању вам је и помоћ у решавању загонтеки.

Без обзира на претходно искуство, "Изгубљени ИДентитет" нуди нешто потпуно ново и јединствено за све и поједнако је узбудљиво за породичне авантуре, као и за групу пријатеља.

А1 Escape room „Изгубљени ИДентитет“ је потпуно бесплатан и отворен за посету до 31. марта 2024. године, зато пожурите. Резервишите свој термин путем веб странице.