Beoquest: Београдска интерактивна игра

Београдска потрага, игра са несвакидашњим задацима

Ако волите да се играте и истражујете ─ волећете и ову авантуру. Ако успут желите и да научите нешто о Београду и Србији – још више ћете је волети!

Београдска потрага је игра која вам омогућава да истражите град кроз мозгалице, загонетке и изазове. Она је слична потрази за благом – то је мапа са разним задацима који нису повезани, тако да уколико нешто не можете да решите, лако прелазите на следећи задатак.

Једина ствар која вам је потребна за учешће је фотоапарат или мобилни телефоn, али такође и креативна енергија, бритак ум и удобна обућа. Циљ потраге је да прикупите што више тачних одговора на постављене задатке. Како бисте освојили поене ваш тим мора да реши загонетке, открије скривене детаље или да испуни изазов.

Логистички детаљи: 

 • број учесника: од 2 до 8 у једном тиму
 • трајање:  2 - 3 сата
 • опрема: фотоапарат или мобилни телефон
 • језик: енглески или српски
 • број група по термину је ограничен.

 • Персонализована потрага кроз Београд

  Наша игра се лако прилагођава вашим захтевима; било да у вашем тиму има деце, или је некоме рођендан, или славите ваше девојачко/момачко вече… Уз пар додатних задатака добићете јединствену персонализовану потрагу.


  Team bonding потрага

  Ово је врста активности у којој је сваки учесник укључен и сви запослени воле да буду део ње. Team bonding потрага у Београду је одлична активност за учеснике да се међусобно упознају као и да истраже град. Добијате 2 у 1!

  Извуците своје запослене из канцеларија, покажите шта Београд има да понуди вашим међународним партнерима, направите паузу на међународној конференцији… Нека team bonding потрага буде део вашег team building догађаја!