5елемент: Лични кувар

Бескомпромисно првокласна храна у вашем дому или на локацији коју сами одаберете. Не, ово није радња из омиљеног филма. Ово је реалност. И то тако укусна реалност. Контактирајте јединствени концепт припремања и послуживања. Опрез! Могућност да више никада не пожелите да пробате било шта друго је загарантована.

5element Personal Chef Service је ваш лични кувар. Испуњава апсолутно сваки гастрономски захтев. Само један позив вас дели од неприкосновеног задовољства. У договору са вама се креира јеловник. Нема ограничења. Сваки тип кухиње и прицип исхране су вам на располагању.

Лични кувар сам набавља намирнице. Сам припрема гастрономски ватромет. Сам сервира и пакује. На крају, сам почисти креативни хаос за собом. Једноставно, лични кувар је бољи од најбоље домаћице на свету.

Уколико желите да одушевите сопствена непца и да приредите драгим особама или пословним партнерима уникатан доживљај, позовите одмах. Закажите састанак са маестралним тимом. На консултације обавезно дођите гладни. Нестварно феноменалан провод који само савршена храна може да приреди ћете заувек памтити.

Приватна вечера код куће, послужење у оквиру корпоративних догађаја, кетеринг за све прилике, комплетно послужење за венчање и друге велике манифестације је сада на позив од вас.