ЗАТВОРЕНО ОТВАРА СЕ У 09:00

ЗАТВОРЕНО
ОТВАРА СЕ У 09:00

Арапски ресторан какав Београд дуго чека коначно постоји. Либански ресторан са аутентичним аромама. Блиски исток има јела о којима се данима прича. Палестина, Јордан, Сирија. Све оно због чега сте маштали да будете у овим земљама сада је овде. У срцу Дорћолa. У центру града. Никада ближе.

Халал сертификат гарантује да се свака намирница пажљиво чува као и да се читав ток припреме хране одвија по највишим нормама. Када је о квалитету реч, овде сте максимално сигурни да конзумирате најбоље.

Доручак, ручак, вечера. У сваком тренутку сви су спремни за ваш оброк. Оставите познате укусе са стране и препустите се сасвим посебној галаксији порција. Шаурма, Јорданска саџија, Кофта бел бандора, Zein кебаб, гриловани тиграсти гамбори чине само мали део гала понуде без које нећете моћи ни дан. Чим једном пробате. Истоветна прича се односи и на слатку понуду.

Пре него што одаберете чиме ћете обрадовати непца обавезно погледају карту са наргила укусима. Оригинал наргиле у центру Београда су разлог више да будете виђени управо у овом простору.

Амбијент у коме владају правила модерног шик хедонизма освајају на први сусрет. Наизглед једноставно, а заправо фантастично креиран простор чини да време проведено на овој адреси остане упамћено као позитивно и опуштајуће. Природни материјали и бројни детаљи уз првокласну услугу ће веома лако постати ваша омиљена зона.

Ово место није настало као идеја преко ноћи. Ово је плод љубави према кулинарству, према својој традицији и култури. Ово је мисија да читав град упозна једну далеку гастрономску магију. Шеф кухиње долази директно из Јордана. Осим драгих успомена и много зачина, у кофер је спаковао и вишедеценијско интернационално знање. Ето објашњења зашто баш сваки гост поново дође.