ZATVORENO OTVARA SE SUTRA U 09:00

ZATVORENO
OTVARA SE SUTRA U 09:00

Arapski restoran kakav Beograd dugo čeka konačno postoji. Libanski restoran sa autentičnim aromama. Bliski istok ima jela o kojima se danima priča. Palestina, Jordan, Sirija. Sve ono zbog čega ste maštali da budete u ovim zemljama sada je ovde. U srcu Dorćola. U centru grada. Nikada bliže.

Halal sertifikat garantuje da se svaka namirnica pažljivo čuva kao i da se čitav tok pripreme hrane odvija po najvišim normama. Kada je o kvalitetu reč, ovde ste maksimalno sigurni da konzumirate najbolje.

Doručak, ručak, večera. U svakom trenutku svi su spremni za vaš obrok. Ostavite poznate ukuse sa strane i prepustite se sasvim posebnoj galaksiji porcija. Šaurma, Jordanska sadžija, Kofta bel bandora, Zein kebab, grilovani tigrasti gambori čine samo mali deo gala ponude bez koje nećete moći ni dan. Čim jednom probate. Istovetna priča se odnosi i na slatku ponudu.

Pre nego što odaberete čime ćete obradovati nepca obavezno pogledaju kartu sa nargila ukusima. Original nargile u centru Beograda su razlog više da budete viđeni upravo u ovom prostoru.

Ambijent u kome vladaju pravila modernog šik hedonizma osvajaju na prvi susret. Naizgled jednostavno, a zapravo fantastično kreiran prostor čini da vreme provedeno na ovoj adresi ostane upamćeno kao pozitivno i opuštajuće. Prirodni materijali i brojni detalji uz prvoklasnu uslugu će veoma lako postati vaša omiljena zona.

Ovo mesto nije nastalo kao ideja preko noći. Ovo je plod ljubavi prema kulinarstvu, prema svojoj tradiciji i kulturi. Ovo je misija da čitav grad upozna jednu daleku gastronomsku magiju. Šef kuhinje dolazi direktno iz Jordana. Osim dragih uspomena i mnogo začina, u kofer je spakovao i višedecenijsko internacionalno znanje. Eto objašnjenja zašto baš svaki gost ponovo dođe.