ЗАТВОРЕНО ОТВАРА СЕ ЗА 25 МИН

ЗАТВОРЕНО
ОТВАРА СЕ ЗА 25 МИН

Одабрани укуси заувек пожељног Медитерана ушушкани у традицију Србије. То је најкраћа увертира у маестрални ресторан који Нови Београд са поносом представља домаћој и страној публици. Море вина, природна дрва маслина, модерна романтика у ваздуху и аутентична гастрономска сензација су препознатиљиви и омиљени симболи ресторана у коме је гужва већ од отварања. Свима је потребан дашак мора у граду. Свако жели да буде део пријатељске атмосфере. Због ових и других, бројних разлога за долазак, препорука је да одмах кренете у место за истинско опуштање.

Интернационална кухиња је само инспирација. У ресторану Маслина се припремају аутентични специјалитети са снажним печатом ауторског рада шефа кухиње. Једино овде можете да дегуситрате крему од карфиола и тартуфа са пошираним јајетом. Запечена фета са маслинама, медом и черијем или легенда татар бифтек са путером и тостом су тек увертира. Добро позната даска сухомеснатог и сирева је увек спремна за вас.

Стекови t-bone, ribeye и телећи филе су увелико освојили љубитеље најквалитетнијих комада меса. Публика која преферира месо али у специфичном издању ће пронаћи своју порцију задовљства у секцији главна јела. Сваки комад места је првокласан. И сваки је упарен са упечатљивим додатком.

Популарне порције су свињски врат на пиреу од целера, споро печена телетина са кромпиром, аронијом и младом боранијом, јагњетина са блитвом и пршутом у тесту, крменадла са миксом печурака, карамелизованим луком и слачицом, кобасица од дивљачи са пиреом и влашцем, бифтек са грилованим поврћем. Тако је, ово је галаксија моћних укуса од којих застаје дах.

Апсолутна посвећеност и знање гарантују да ће сваки гост поново доћи. Како одолети домаћој пасти? Никако. Нема ни потребе одупирати се када попут магнета привлачи. Рижото са пилетином и поврћем је фаворит међу гостима. Свежа риба је на менију средом, а сваког дана са пуно пажње се припремају филе бранцина са спанаћем и кромпиром и лосос са карфиолом, маракујом и сосом од гамбора.

Савремено уређен простор је сјајно решење за дилему где на ручак и вечеру. Топли тонови да се осећате као код куће. Атрактивни концепт у кораку са модом ће вас одушевити. За сваки дан и за посебне тренутке. Са породицом и пословним партнерима. Сами или у друштву - у сваком тренутку биће вам заиста добро у ресторану Маслина.

Посвећеност винима је велики разлог плус да боравите овде стално. Свако јело, чак и сваки десерт имају свог најбољег партнера у чаши за вино. Вина из Србије, Француске, Шпаније, Португалије, Италије, Америке, Аустралије, Јужне Африке - стотине етикета перфектно охлађених су у сваком тренутку спремне да поправе расположење.

У оквиру ресторана се налази продавница вина. Свака боца која вас импресионира чека да је понесете са собом. Уживајте у заиста добром пићу и када нисте у ресторану. Таман када се залихе потроше, пожурите на ново дружење и набавку у Маслину, кућу врхунског вина и хране.


Одабрани укуси заувек пожељног Медитерана ушушкани у традицију Србије. То је најкраћа увертира у маестрални ресторан који Нови Београд са поносом представља домаћој и страној публици. Море вина, природна дрва маслина, модерна романтика у ваздуху и аутентична гастрономска сензација су препознатиљиви и омиљени симболи ресторана у коме је гужва већ од отварања. Свима је потребан дашак мора у граду. Свако жели да буде део пријатељске атмосфере. Због ових и других, бројних разлога за долазак, препорука је да одмах кренете у место за истинско опуштање.

Интернационална кухиња је само инспирација. У ресторану Маслина се припремају аутентични специјалитети са снажним печатом ауторског рада шефа кухиње. Једино овде можете да дегуситрате крему од карфиола и тартуфа са пошираним јајетом. Запечена фета са маслинама, медом и черијем или легенда татар бифтек са путером и тостом су тек увертира. Добро позната даска сухомеснатог и сирева је увек спремна за вас.

Стекови t-bone, ribeye и телећи филе су увелико освојили љубитеље најквалитетнијих комада меса. Публика која преферира месо али у специфичном издању ће пронаћи своју порцију задовљства у секцији главна јела. Сваки комад места је првокласан. И сваки је упарен са упечатљивим додатком.

Популарне порције су свињски врат на пиреу од целера, споро печена телетина са кромпиром, аронијом и младом боранијом, јагњетина са блитвом и пршутом у тесту, крменадла са миксом печурака, карамелизованим луком и слачицом, кобасица од дивљачи са пиреом и влашцем, бифтек са грилованим поврћем. Тако је, ово је галаксија моћних укуса од којих застаје дах.

Апсолутна посвећеност и знање гарантују да ће сваки гост поново доћи. Како одолети домаћој пасти? Никако. Нема ни потребе одупирати се када попут магнета привлачи. Рижото са пилетином и поврћем је фаворит међу гостима. Свежа риба је на менију средом, а сваког дана са пуно пажње се припремају филе бранцина са спанаћем и кромпиром и лосос са карфиолом, маракујом и сосом од гамбора.

Савремено уређен простор је сјајно решење за дилему где на ручак и вечеру. Топли тонови да се осећате као код куће. Атрактивни концепт у кораку са модом ће вас одушевити. За сваки дан и за посебне тренутке. Са породицом и пословним партнерима. Сами или у друштву - у сваком тренутку биће вам заиста добро у ресторану Маслина.

Посвећеност винима је велики разлог плус да боравите овде стално. Свако јело, чак и сваки десерт имају свог најбољег партнера у чаши за вино. Вина из Србије, Француске, Шпаније, Португалије, Италије, Америке, Аустралије, Јужне Африке - стотине етикета перфектно охлађених су у сваком тренутку спремне да поправе расположење.

У оквиру ресторана се налази продавница вина. Свака боца која вас импресионира чека да је понесете са собом. Уживајте у заиста добром пићу и када нисте у ресторану. Таман када се залихе потроше, пожурите на ново дружење и набавку у Маслину, кућу врхунског вина и хране.