ОТВОРЕНО

ОТВОРЕНО

Да ли сте знали да у срцу Дорћола можете појести типично јапанско јело и попити јапанско премиум пиво? Сјајна вест за истраживачки настројене гурмане. Све оно што није суши, а јесте из Јапана, прави се и сервира управо на овом месту. Када испробате јело које вам је привукло највише пажње или је, пак, стручно особље имало највећи утицај, обавезно дегустирајте и десерт - Daifuku-Mochi или можда Japanese wah parfait, заиста су посебни.

Јапанска кухиња у оригиналном издању годинама живи у центру града, на Дорћолу. Права домаћа јела из Јапана се ретко проналазе у овом делу Европе. За Београд не важе типична правила, као ни за овај ресторан који изнедри специјалитет одушевљења за своје госте. Све оно што чини традицију укусне и здраве хране из Јапана припрема се и сервира искључиво на овој адреси.

Аутентични зачини и традиционални специјалитети, прилагођени нашим навикама у исхрани стварају велику гужву у овом сјајном ресторану.

Мисо супа са тофуом и младим луком, темпура са поврћем или од гамбора, грилована маринирана сланина, ролнице од краставца и свињетине су мали део велике понуде предјела. Gyoza - јапански равиоли се припремају са свињским месом или поврћем. Јапанске нудле имају чак шест различитих представника. Исто толико има и чувених Udon нудли.

Donburi (пиринач) је чест разлог доласка у кућу преукусних егзотичних порција у духу Јапана. Свака од осам верзија је прича за себе. Посебна гастрономска прича коју ћете причати свима. Прича о којој нећете престати да размишљате када осетите глад. Јела са каријем, ражњићи, креативне и изузетно хранљиве порције и десерти су јеловник који што пре морате да упознате.

Јапанска пива, саке, вина, чајеви, истакнута домаћа пива и ракије заокружују фантастичну оазу за другачији хедонизам. Релаксиран амбијент је одличан за сваки тренутак. Јапански доручак, ручак, вечера или кратка пауза од обавеза овде су несвакидашње опуштени и бескрајно пријатни.

Јапанци кажу да су њихова јела једноставна. Нама изгледају као комад чисте кулинарске уметности. Додуше, они кажу и да се оригами прави лако. Ми сматрамо да је ипак потребна вежба. Сјајна ствар је имати овакав ресторан у Београду јер осим што се лепо једе, може много тога да се научи од представника највредније нације на свету.



Да ли сте знали да у срцу Дорћола можете појести типично јапанско јело и попити јапанско премиум пиво? Сјајна вест за истраживачки настројене гурмане. Све оно што није суши, а јесте из Јапана, прави се и сервира управо на овом месту. Када испробате јело које вам је привукло највише пажње или је, пак, стручно особље имало највећи утицај, обавезно дегустирајте и десерт - Daifuku-Mochi или можда Japanese wah parfait, заиста су посебни.

Јапанска кухиња у оригиналном издању годинама живи у центру града, на Дорћолу. Права домаћа јела из Јапана се ретко проналазе у овом делу Европе. За Београд не важе типична правила, као ни за овај ресторан који изнедри специјалитет одушевљења за своје госте. Све оно што чини традицију укусне и здраве хране из Јапана припрема се и сервира искључиво на овој адреси.

Аутентични зачини и традиционални специјалитети, прилагођени нашим навикама у исхрани стварају велику гужву у овом сјајном ресторану.

Мисо супа са тофуом и младим луком, темпура са поврћем или од гамбора, грилована маринирана сланина, ролнице од краставца и свињетине су мали део велике понуде предјела. Gyoza - јапански равиоли се припремају са свињским месом или поврћем. Јапанске нудле имају чак шест различитих представника. Исто толико има и чувених Udon нудли.

Donburi (пиринач) је чест разлог доласка у кућу преукусних егзотичних порција у духу Јапана. Свака од осам верзија је прича за себе. Посебна гастрономска прича коју ћете причати свима. Прича о којој нећете престати да размишљате када осетите глад. Јела са каријем, ражњићи, креативне и изузетно хранљиве порције и десерти су јеловник који што пре морате да упознате.

Јапанска пива, саке, вина, чајеви, истакнута домаћа пива и ракије заокружују фантастичну оазу за другачији хедонизам. Релаксиран амбијент је одличан за сваки тренутак. Јапански доручак, ручак, вечера или кратка пауза од обавеза овде су несвакидашње опуштени и бескрајно пријатни.

Јапанци кажу да су њихова јела једноставна. Нама изгледају као комад чисте кулинарске уметности. Додуше, они кажу и да се оригами прави лако. Ми сматрамо да је ипак потребна вежба. Сјајна ствар је имати овакав ресторан у Београду јер осим што се лепо једе, може много тога да се научи од представника највредније нације на свету.




ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ