Стигао је Бургер-рај!

Фестивал бургера "право из раја" је данас отворио своје капије раја у Кнез Михаиловој улици

Петак 11. окт 2024.

cover image

Бургерај је званично отворен, а са њим и прилика да уживате у врхунским бургерима на платоу испред ТЦ Рајићева, у срцу Београда.

Од 11. до 13. октобра (петак, субота и недеља) знате да не морате да размишљате шта кувати тог дана, јер ми смо ту, од 13:00 до 23:00!

Ова централна локација, смештена у популарној пешачкој зони, савршено је место за уживање у неодољивим укусним специјалитетима који доносе аутентичну фестивалску атмосферу директно у градски центар.


Фестивал је окупио 11 врхунских бургер барова, од којих су два специјални гости из Хрватске. Поред локалних фаворита који су већ позиционирани на београдској бургер сцени, поменути гости донеће своје препознатљиве укусе и иновативне комбинације са којима су освојили бројне награде.

Имате прилику да пробате све - од хрскавих smash бургера, преко класичних сочних бургера, до веганских варијанти за оне који траже биљне алтернативе.


Наравно, ниједан доживљај не би био потпун да нема и врхунског музичког програма, добре атмосфере и занимљивих коктела, а то смо вам, наравно, све обезбедили! Атмосфера је већ почела да поприма облике правог места за опуштање и уживање са пријатељима, породицом или у двоје!

Фестивал је отворен сва три дана од 13:00 до 23:00, а улаз је бесплатан за све посетиоце. Придружите нам се и уживајте у сочним и свеже припремљеним бургерима уз врхунску атмосферу у срцу Београда!


Јер - пут до Раја поплочан је добрим залогајима!

За више информација: https://www.instagram.com/burge_raj/https://www.instagram.com/burge_raj/

Фото: Марко Обрадовић Edge