Божић 2021

Срећа, љубав и радост су имуни на корону и зато удахните пуним плућима весеље које стиже у српске домове

Среда 06. јан 2021.

cover image

Календар се окренуо на страницу 2021. Било би у реду да сервира старе, обичне дане, путне кофере поред врата, гужву на аеродрому, вреву у свим зонама. Вероватно једина добра страна савремене реалности што коначно постоји довољно времена за најближе. Е па баш такав Божић стиже - само у кругу породице, са минимално гостију и максимално посвећености.

7. јануар, дан када се прославља Божић је идеалан дан да гозба буде стварно домаћа. Савршено време за испробавање новог рецепта за чесницу. Довољно слободног простора да уникатни ручно рађени поклони постану ваше друго име. Никад бољи изговор да се препустите магији празника и уживате у сваком залогају. Филтери за нај фотографије нека се побрину за гламур и сјај, не оптерећујте се ни најмање.

Заборавите на свакодневне бриге. Искључите изворе информисања бар на кратко и уместо узнемиријућих бројева пронађите број телефона давно заборављеног пријатеља. Дани за дељење добрих вибрација стижу. Ништа као Божић не отвара срца. Будите здрави, будите срећни, мислите позитивно, волите.

Мир Божији, Христос се роди.