Božić 2021

Sreća, ljubav i radost su imuni na koronu i zato udahnite punim plućima veselje koje stiže u srpske domove

Sreda 06. jan 2021.

cover image

Kalendar se okrenuo na stranicu 2021. Bilo bi u redu da servira stare, obične dane, putne kofere pored vrata, gužvu na aerodromu, vrevu u svim zonama. Verovatno jedina dobra strana savremene realnosti što konačno postoji dovoljno vremena za najbliže. E pa baš takav Božić stiže - samo u krugu porodice, sa minimalno gostiju i maksimalno posvećenosti.

7. januar, dan kada se proslavlja Božić je idealan dan da gozba bude stvarno domaća. Savršeno vreme za isprobavanje novog recepta za česnicu. Dovoljno slobodnog prostora da unikatni ručno rađeni pokloni postanu vaše drugo ime. Nikad bolji izgovor da se prepustite magiji praznika i uživate u svakom zalogaju. Filteri za naj fotografije neka se pobrinu za glamur i sjaj, ne opterećujte se ni najmanje.

Zaboravite na svakodnevne brige. Isključite izvore informisanja bar na kratko i umesto uznemirijućih brojeva pronađite broj telefona davno zaboravljenog prijatelja. Dani za deljenje dobrih vibracija stižu. Ništa kao Božić ne otvara srca. Budite zdravi, budite srećni, mislite pozitivno, volite.

Mir Božiji, Hristos se rodi.