Одличан градски програм

Београдски дани ће током викенда бити у знаку дружења на отвореном. Градска прича у природи је непроцењива авантура

Среда 17. јул 2019.

cover image

Мунзик фест, први фестивал неафирмисаних ауторских бендова отвара листу викенд дешавања. Од петка до недеље, од 17:00 до 22:00, Земунски кеј ће угостити чак 12 састава. Припремите дланове за аплауз јер ће бендови Синдром, Shommytto и Ксоа, By-Pass, Кени није мртав, Реци цимет, Mac Tire, Велики одмор, The Coil, Алеја великана, Door Window Nine, Sombelena и Прљави Ромео пружити максимално добру забаву. Музичка манифестација у природи доноси другачији, а квалитетан звук.

Епска фантастика, игре из Мистије, средњи век, костими, специјални ефекти. Све ово вас очекује од током читавог викенда, од 19. до 21. јула у Пионирском граду. Трећи по реду ЛАРП фест обећава забаву за све узрасте. Незаобилазна доза едукације је спремна за бројне посетиоце. Аутентичан борбени турнир је главно дешавање. Пронађите костим у средњевековном стилу и дођите на специјално дружење.


Спорт је увек добродошао. Поготово бесплатно. Уколико чврсто верујете да се у здравом телу проналази једино здрав дух, а имате између 18 и 30 година, изволите доћи на Аду Циганлију где се одржава СОФАда 2019. Организоване физичке активности као што су одбојка на песку, јога, вежбање у теретани и различити кондициони тренинзи су на програму до 15. септембра. Имате могућност да се бесплатно провозате бициклима и ролерима. Заборавите на изговоре. Спортски обучени, крените на Аду и откријте универзум здравих навика.

У случају да су у вашем речнику релаксација и куповина синоними, ово је ваш викенд догађај. Јулски Handmade фестивал у Дорћол Плацу траје два дана. Целу суботу и недељу, од 12:00 до 20:00 ће бити актуелна набавка уникатних, ручно рађених предмета. Сувенири, ситнице, конкретни оригинални комади су само мали део велике понуде.