Odličan gradski program

Beogradski dani će tokom vikenda biti u znaku druženja na otvorenom. Gradska priča u prirodi je neprocenjiva avantura

Sreda 17. jul 2019.

cover image

Munzik fest, prvi festival neafirmisanih autorskih bendova otvara listu vikend dešavanja. Od petka do nedelje, od 17:00 do 22:00, Zemunski kej će ugostiti čak 12 sastava. Pripremite dlanove za aplauz jer će bendovi Sindrom, Shommytto i Ksoa, By-Pass, Keni nije mrtav, Reci cimet, Mac Tire, Veliki odmor, The Coil, Aleja velikana, Door Window Nine, Sombelena i Prljavi Romeo pružiti maksimalno dobru zabavu. Muzička manifestacija u prirodi donosi drugačiji, a kvalitetan zvuk.

Epska fantastika, igre iz Mistije, srednji vek, kostimi, specijalni efekti. Sve ovo vas očekuje od tokom čitavog vikenda, od 19. do 21. jula u Pionirskom gradu. Treći po redu LARP fest obećava zabavu za sve uzraste. Nezaobilazna doza edukacije je spremna za brojne posetioce. Autentičan borbeni turnir je glavno dešavanje. Pronađite kostim u srednjevekovnom stilu i dođite na specijalno druženje.


Sport je uvek dobrodošao. Pogotovo besplatno. Ukoliko čvrsto verujete da se u zdravom telu pronalazi jedino zdrav duh, a imate između 18 i 30 godina, izvolite doći na Adu Ciganliju gde se održava SOFAda 2019. Organizovane fizičke aktivnosti kao što su odbojka na pesku, joga, vežbanje u teretani i različiti kondicioni treninzi su na programu do 15. septembra. Imate mogućnost da se besplatno provozate biciklima i rolerima. Zaboravite na izgovore. Sportski obučeni, krenite na Adu i otkrijte univerzum zdravih navika.

U slučaju da su u vašem rečniku relaksacija i kupovina sinonimi, ovo je vaš vikend događaj. Julski Handmade festival u Dorćol Placu traje dva dana. Celu subotu i nedelju, od 12:00 do 20:00 će biti aktuelna nabavka unikatnih, ručno rađenih predmeta. Suveniri, sitnice, konkretni originalni komadi su samo mali deo velike ponude.