Смештај за Нову 2019. годину

Новогодишња еуфорија је почела. Чекамо вас у Београду

Петак 07. дец 2018.

cover image

Одабрали сте Београд као дестинацију за дочек Нове године. Нисте погрешили у избору. Забава, празнична атмосфера, савршена храна и пиће и неприконовено српско гостопримство су загарантовани. Имате жељу да се проведете као никада пре али још увек нисте изабрали смештај. Имамо сјајне предлоге.

Бројни су добро информисани путници који знају да је Скадарлија посебна зона. Популарна и једина аутентична боемска четврт у Београду је за Нову годину једна од омиљених локација. Та невероватна фузија старе, спектаклуларне архитектуре и најсавременијих угоститељских трендова који свесрдно негују традицију је вечно атрактивна. Новогодишње вече уз националне специјалитете, домаћу ракију и вино уз живу музику без гласног озвучења је заиста пун погодак. Уколико већ видите себе у Скадарлији онда резервишите собу у хотелу City Savoy. Најближе боемској магији.

Публика која обожава Врачар нема потребе превише да размишља. Хотел Saint Ten је адреса која се не заобилази. Импресивне награде "Luxury Boutique Hotel" и "Амбасадори добре услуге" за 2018. годину су више него јаки аргументи да одмах проверите расположивост смештајних јединица. Модеран хотелски комплекс је за само две године колико постоји успео да освоји и госте и стручан жири. Сваким сегментом руководе највиши стандарди, искључиво са циљем да доживите спектакуларан третман.

Ви сте путник који не жели да пропусти ни један једини сегмент Нове године на београдски начин. Уживате у градској енергији и главним дешавањима. Слободно време користите за обилазак ресторана, барова и продавница. Хотел Zepter се налази на Теразијама. Нећете пропустити апсолутно ништа. Квалитетно време у Београду није само на јавним местима. Богати хотелски садржај ће учинити да улазак у 2019. памтите по максимално добром искуству.


Знате да хоћете дочек Нове године у Београду. Исто тако, знате да не желите смештај у хотелу. Присталица сте апартманског смештаја и свих његових погодности. Стан на данСтан на дан је опција која пружа организацију целог дана искључиво по вашој мери. У сваком делу града, за свачији буџет. Избор је огроман зато одмах крените у потрагу за најбољим апартманом.