Smeštaj za Novu 2019. godinu

Novogodišnja euforija je počela. Čekamo vas u Beogradu

Petak 07. dec 2018.

cover image

Odabrali ste Beograd kao destinaciju za doček Nove godine. Niste pogrešili u izboru. Zabava, praznična atmosfera, savršena hrana i piće i neprikonoveno srpsko gostoprimstvo su zagarantovani. Imate želju da se provedete kao nikada pre ali još uvek niste izabrali smeštaj. Imamo sjajne predloge.

Brojni su dobro informisani putnici koji znaju da je Skadarlija posebna zona. Popularna i jedina autentična boemska četvrt u Beogradu je za Novu godinu jedna od omiljenih lokacija. Ta neverovatna fuzija stare, spektaklularne arhitekture i najsavremenijih ugostiteljskih trendova koji svesrdno neguju tradiciju je večno atraktivna. Novogodišnje veče uz nacionalne specijalitete, domaću rakiju i vino uz živu muziku bez glasnog ozvučenja je zaista pun pogodak. Ukoliko već vidite sebe u Skadarliji onda rezervišite sobu u hotelu City Savoy. Najbliže boemskoj magiji.

Publika koja obožava Vračar nema potrebe previše da razmišlja. Hotel Saint Ten je adresa koja se ne zaobilazi. Impresivne nagrade "Luxury Boutique Hotel" i "Ambasadori dobre usluge" za 2018. godinu su više nego jaki argumenti da odmah proverite raspoloživost smeštajnih jedinica. Moderan hotelski kompleks je za samo dve godine koliko postoji uspeo da osvoji i goste i stručan žiri. Svakim segmentom rukovode najviši standardi, isključivo sa ciljem da doživite spektakularan tretman.

Vi ste putnik koji ne želi da propusti ni jedan jedini segment Nove godine na beogradski način. Uživate u gradskoj energiji i glavnim dešavanjima. Slobodno vreme koristite za obilazak restorana, barova i prodavnica. Hotel Zepter se nalazi na Terazijama. Nećete propustiti apsolutno ništa. Kvalitetno vreme u Beogradu nije samo na javnim mestima. Bogati hotelski sadržaj će učiniti da ulazak u 2019. pamtite po maksimalno dobrom iskustvu.


Znate da hoćete doček Nove godine u Beogradu. Isto tako, znate da ne želite smeštaj u hotelu. Pristalica ste apartmanskog smeštaja i svih njegovih pogodnosti. Stan na danStan na dan je opcija koja pruža organizaciju celog dana isključivo po vašoj meri. U svakom delu grada, za svačiji budžet. Izbor je ogroman zato odmah krenite u potragu za najboljim apartmanom.