Нови догађаји

Ово је викенд за вино, чоколаду и квалитетну домаћу музику

Среда 05. дец 2018.

cover image

У КЦ Чукарица ће од 6. до 8. децембра бити одржан четврти "Чукафест". Никада доста одличног џеза, рока и класичне музике. Све ово, надограђено изузетним талентом бројних учесника јасно говори да Београд и те како има слуха за мелодије без рока трајања. На овогодишњем фестивалу наступају ученици музичке школе "Ватрослав Лисински", Атриум трио, Љубиша Јовановић, Бојана Димковић, Владимир Самарџић Фортет, а за крај ће свирати бенд "Деца лоших музичара". Поред промоције изврсне музике, Чукафест има и хуманитарни карактер. Није само вама хладно. Зима је и деци из Свратишта. Све што греје, а можете да поклоните, спакујте и дођите на Чукафест. Улаз је потпуно бесплатан.

Дошло је време за 15. Београдски салон вина. Седмог и осмог децембра у хотелу Hyatt имате прилике да се уживо упознате са више од 600 различитих вина из земље и иностранства. Традиционална винска смотра подразумева и презентацију одабраних специјалитета који се перфектно уклапају са сваким изложеним вином. Радионице и забавни програм неће изостати ни ове године.


Домаћа музика је ту. Велика колекција вина такође. За фантастичан викенд у Београду једино недостаје нешто слатко. Имамо и то. И то не нешто већ чоколаду. У Дорћол Плацу се од 7. до 9. децембра организује "Фестивал чоколаде 2018". Добро познати брендови, потпуно нови, они фокусирани на здраве чоколаде и кондиторске производе и мали произвођачи среће, пардон, чоколаде ће донети најбоље из својих фабрика и радионица. На програму је кување чорбе од чоколаде, мућкање чоколадних коктела, никада слађа предавања и наступи ди-џејева и џез бендова. Препоручујемо да паузирате са уносом слаткиша како би могли баш сваки слаткиш да пробате.