Novi događaji

Ovo je vikend za vino, čokoladu i kvalitetnu domaću muziku

Sreda 05. dec 2018.

cover image

U KC Čukarica će od 6. do 8. decembra biti održan četvrti "Čukafest". Nikada dosta odličnog džeza, roka i klasične muzike. Sve ovo, nadograđeno izuzetnim talentom brojnih učesnika jasno govori da Beograd i te kako ima sluha za melodije bez roka trajanja. Na ovogodišnjem festivalu nastupaju učenici muzičke škole "Vatroslav Lisinski", Atrium trio, Ljubiša Jovanović, Bojana Dimković, Vladimir Samardžić Fortet, a za kraj će svirati bend "Deca loših muzičara". Pored promocije izvrsne muzike, Čukafest ima i humanitarni karakter. Nije samo vama hladno. Zima je i deci iz Svratišta. Sve što greje, a možete da poklonite, spakujte i dođite na Čukafest. Ulaz je potpuno besplatan.

Došlo je vreme za 15. Beogradski salon vina. Sedmog i osmog decembra u hotelu Hyatt imate prilike da se uživo upoznate sa više od 600 različitih vina iz zemlje i inostranstva. Tradicionalna vinska smotra podrazumeva i prezentaciju odabranih specijaliteta koji se perfektno uklapaju sa svakim izloženim vinom. Radionice i zabavni program neće izostati ni ove godine.


Domaća muzika je tu. Velika kolekcija vina takođe. Za fantastičan vikend u Beogradu jedino nedostaje nešto slatko. Imamo i to. I to ne nešto već čokoladu. U Dorćol Placu se od 7. do 9. decembra organizuje "Festival čokolade 2018". Dobro poznati brendovi, potpuno novi, oni fokusirani na zdrave čokolade i konditorske proizvode i mali proizvođači sreće, pardon, čokolade će doneti najbolje iz svojih fabrika i radionica. Na programu je kuvanje čorbe od čokolade, mućkanje čokoladnih koktela, nikada slađa predavanja i nastupi di-džejeva i džez bendova. Preporučujemo da pauzirate sa unosom slatkiša kako bi mogli baš svaki slatkiš da probate.