Градске феште за све генерације

Фестивали хране, куповина рукотворина, бројни посетиоци. Стижу аутентична дешавања која ће обележити предстојећи викенд

Среда 12. дец 2018.

cover image

Потрудите се да у петак изађете на време са посла. Ако је могуће и раније. Разлог је више него оправдан. Зимски Београдски ноћни маркет се одржава 14. децембра од 18:00 до поноћи на пијаци "Блок 44". Традиционална манифестација је овај пут обогаћена новогодишњим расположењем. Поред бројних пића, хране, занатских умећа, дизајнерских креација, добре музике и свега што чини БНМ једним од омиљених догађаја у граду, имаћете прилике да купите поклоне за Нову годину. Све оно о чему маштате се налази на тезгама. Никако се не задржавајте на послу у петак...

Карбон је једно сасвим посебно место у Београду. И има фантастичан програм за суботу. Од 11:00 до 18:00 ће бити организован "4. Минт Маркет". Vintage шопинг уз џез и prosecco звучи као филмски сценарио. Специјалан дан у Карбону неће бити прича са филмског платна већ реалност. Детаљи који стил значе, накит, добро очувана гардероба и комадни намештај ће бити у понуди. Без обзира да ли вам је нешто од наведеног потребно или не, дођите. Одлично дружење је загарантовано.


Није само Нова година битан датум у календару. Много важнији је крсна слава. Божић поготово. Сезона верских прослава у кућном амбијенту је и повод за славље и листа пуна дилема. Шта спремити ове године и како декорисати славско послужење су слатке муке домаћина и домаћица. Одговоре на питања попут ових можете пронаћи у суботу, 15. децембра од 09:00 до 19:00 у Комбанк дворани на новогодишњем издању "Укус Феста". Четврта по реду смотра ће представити истакнуте гастрономске производе са домаћим и страним етикетама, крафт пива, прави мед, деликатесе за најфинија непца, сиреве, чварке, ајвар и још много тога. Одрасли ће тражити свој укус међу 1.000 изложених производа, а деца ће се дружити уз анимације и разне занимације. Окупите целу породицу и правац у Комбанк дворану.