Београдски новогодишњи фестивал

Београдски сајам и у њему традиционални вашар

Петак 14. дец 2018.

cover image

58. Новогодишњи фестивал почиње 14. децембра, а све до 30. децембра ће у халама 1, 1а, 2 и 4 бити распоређен квалитетан програм. Уколико још увек немате осећај да стиже Нова 2019. година, сада ћете дефинитивно бити сигурни да је време за забаву у празничној атмосфери.

Некадашњи вашар је био познат као догађај за децу. Уз ново име су стигле и бројне иновације. Од ове године, Београд има фантастичан фестивал за све генерације. Све што појачава добро расположење се налази на Сајму. Обавезно издвојите време и постаните верна публика атрактивног дешавања.

Забавни парк са занимљивим вртешкама и другим реквизитима, клизалишта, посебно организован програм за децу, представе, концерти, широка понуда сувенира, поклона и још много тога ће бити у понуди на овогодишњем великом градском догађају.

Улаз је и даље бесплатан. Београдски сајам је никада ближи. Не пропустите прилику да доживите аутентичну магију уочи дочека Нове године. Без изузетка, свакоме је потребна доза Београда у тотално магичном издању.