Новогодишња вожња хеликоптером

Ексклузивна вест! Деда Мраз више не живи у Лапонији. Лоциран је на хелидрому у Добановцима

Субота 03. нов 2018.

cover image

Заборавите све што знате о Деда Мразу. Није истина да током целе године чита писма и мејлове, а затим спрема новогодишње пакетиће на Северном полу. Можда се некада возио ирвасима, више не. Једина истина је да и даље има дугачку браду и црвено-бело одело.

Најпознатији дека у 21. веку вози хеликоптер. Успео је да положи бројне тестове у школи летења "Хелимастер" и постане члан посаде престижног регионалног лидера у летењу - Balkan Helicopters. Током децембра 2018. и јануара 2019. Деда Мраз лично ће вас возити хеликоптером.

Туристичко разгледање Београда хеликоптером у друштву Деда Мраза је незаборавно искуство. Без обзира да ли живите или гостујете у Београду, панорамско разгледање је фаворит међу туристичким турама. Можете да летите сами са Деда Мразом или у одабраном друштву. Топ предлог ако сте планирали ове зиме да запросите драгу или прославите одређени јубилеј. У сваком случају, очекујте да вам српска престоница са висине остане дубоко урезана у сећању као најлепша успомена.

Уколико сте власник компаније која редовно организује новогодишње забаве, ово је више од доброг провода. Корпоративне прославе су свима добро позанте. И помало досадне. Другачији дочек Нове године ће учинити да постанете најбољи шеф свих времена. Тим у Добановцима је спремио посебне погодоности и могућност сваког договора за фирме.


У складу са новогодишњим обичајима, Balkan Helicopters организује и атрактивну доделу пакетића. Родитељи који желе да максимално обрадују децу могу да се пријаве за дешавање "Спектакуларни дочек Деда Мраза". Дружење поводом Нове 2019. године деца али и одрасли који дођу на хелидром никада неће заборавити.

Хеликоптерима "Робинсон Р44" и "Робинсон Р66" управљају најбољи српски пилоти. Максималан број путника је три особе плус пилот. Актуелне туре су:

- Панорамски лет хеликоптером - 15 минута

- Београдска панорама / Београд на длану - 30 минута

- Панорама Земун - Велико ратно острво - 30 минута

- Панорамски лет до Авале - 45 минута

- Ултимативно београдско искуство - Београдски врх - 60 минута

- Адреналинска тура панораме Београда са падобранским скоком

- Пакет панораме Београда из ваздуха и са реке

Свака тура се организује на српском и енглеском језику. Висина на којој се лети је од 150 па све до 300 метара изнад земље. Летење је доступно током целе године. Није могуће само када има обилних падавина, јаког ветра или густе магле.

Balkan Helicopters осим што нуди аутентичне туристичке туре, располаже и сертификованим пружањем услуга као што су рекламирање и осматрање из ваздуха, фотографско снимање и ласерско скенирање. Професионално, безбедно и апсолутно другачије упознавање Београда.



ПОВЕЗАНО