Novogodišnja vožnja helikopterom

Ekskluzivna vest! Deda Mraz više ne živi u Laponiji. Lociran je na helidromu u Dobanovcima

Subota 03. nov 2018.

cover image

Zaboravite sve što znate o Deda Mrazu. Nije istina da tokom cele godine čita pisma i mejlove, a zatim sprema novogodišnje paketiće na Severnom polu. Možda se nekada vozio irvasima, više ne. Jedina istina je da i dalje ima dugačku bradu i crveno-belo odelo.

Najpoznatiji deka u 21. veku vozi helikopter. Uspeo je da položi brojne testove u školi letenja "Helimaster" i postane član posade prestižnog regionalnog lidera u letenju - Balkan Helicopters. Tokom decembra 2018. i januara 2019. Deda Mraz lično će vas voziti helikopterom.

Turističko razgledanje Beograda helikopterom u društvu Deda Mraza je nezaboravno iskustvo. Bez obzira da li živite ili gostujete u Beogradu, panoramsko razgledanje je favorit među turističkim turama. Možete da letite sami sa Deda Mrazom ili u odabranom društvu. Top predlog ako ste planirali ove zime da zaprosite dragu ili proslavite određeni jubilej. U svakom slučaju, očekujte da vam srpska prestonica sa visine ostane duboko urezana u sećanju kao najlepša uspomena.

Ukoliko ste vlasnik kompanije koja redovno organizuje novogodišnje zabave, ovo je više od dobrog provoda. Korporativne proslave su svima dobro pozante. I pomalo dosadne. Drugačiji doček Nove godine će učiniti da postanete najbolji šef svih vremena. Tim u Dobanovcima je spremio posebne pogodonosti i mogućnost svakog dogovora za firme.


U skladu sa novogodišnjim običajima, Balkan Helicopters organizuje i atraktivnu dodelu paketića. Roditelji koji žele da maksimalno obraduju decu mogu da se prijave za dešavanje "Spektakularni doček Deda Mraza". Druženje povodom Nove 2019. godine deca ali i odrasli koji dođu na helidrom nikada neće zaboraviti.

Helikopterima "Robinson R44" i "Robinson R66" upravljaju najbolji srpski piloti. Maksimalan broj putnika je tri osobe plus pilot. Aktuelne ture su:

- Panoramski let helikopterom - 15 minuta

- Beogradska panorama / Beograd na dlanu - 30 minuta

- Panorama Zemun - Veliko ratno ostrvo - 30 minuta

- Panoramski let do Avale - 45 minuta

- Ultimativno beogradsko iskustvo - Beogradski vrh - 60 minuta

- Adrenalinska tura panorame Beograda sa padobranskim skokom

- Paket panorame Beograda iz vazduha i sa reke

Svaka tura se organizuje na srpskom i engleskom jeziku. Visina na kojoj se leti je od 150 pa sve do 300 metara iznad zemlje. Letenje je dostupno tokom cele godine. Nije moguće samo kada ima obilnih padavina, jakog vetra ili guste magle.

Balkan Helicopters osim što nudi autentične turističke ture, raspolaže i sertifikovanim pružanjem usluga kao što su reklamiranje i osmatranje iz vazduha, fotografsko snimanje i lasersko skeniranje. Profesionalno, bezbedno i apsolutno drugačije upoznavanje Beograda.