Актуелни градски догађаји

Један, два, три, из куће излазимо сви!

Среда 03. окт 2018.

cover image

Друга смотра јесењег сајма цвећа под називом "Београдска јесен" у Мањежу траје до 7. октобра. Више од тридесет излагача нуди разноврсне саднице, украсне и зачинске биљке као и пратећи програм, неопходан за улепшавање дома или пословног простора. Још један разлог зашто би требало да посетите фестивал цвећа је попуст који одобравају сви продавци на комплетан асортиман. Прошетајте до познатог београдског парка у јеку михољског лета између 09:00 и 19:00 и уживајте у паради цвећа и лепог зеленила.

Музички петак у Београду доноси концерте на сваком кораку. Пети дан октобра 2018. ће, за разлику од истог датума пре осамнаест година остати упамћен по сјајним концертима. Васил Хаџиманов бенд или Belgrade SAXperience нису једина дилема. Истог дана, на различитим локацијама наступају и Марио Бионди и Никола Врањковић. Није лако одабрати само један концерт када певају и свирају овако добри музичари. Једно је сигурно, коју год свирку да одаберете, нећете погрешити.


Власници паса су у великој гужви ових дана јер спремају своје љубимце за важно такмичње. Трећа манифестација "Нај њушка Београда" се организује 6. октобра од 12:30 на платоу испред северног улаза у Штарк Арену. Нај пар-пас и дете, нај шмекер и шмекерка, нај поглед, најумиљатији пас, одвојена такмичења за псе од три до петнаест месеци и од петанест месеци па све до година у којима се додељује титула пас ветеран су категорије у којима можете да пријавите свог кућног љубимца. Ово није дружење само за власнике паса. Добродошли су и сви љубитељи животиња на смотру где главну реч воде пси.

Након овако богатог градског програма на почетку месеца, не преостаје вам ништа друго осим да се добро спремите за сјајну забаву. Заборавите на посао и обавезе, пустите да вам град представи себе у најбољем издању. Недељу искористите за одмор и уживање код куће. Па следећег викенда све испочетка.