Aktuelni gradski događaji

Jedan, dva, tri, iz kuće izlazimo svi!

Sreda 03. okt 2018.

cover image

Druga smotra jesenjeg sajma cveća pod nazivom "Beogradska jesen" u Manježu traje do 7. oktobra. Više od trideset izlagača nudi raznovrsne sadnice, ukrasne i začinske biljke kao i prateći program, neophodan za ulepšavanje doma ili poslovnog prostora. Još jedan razlog zašto bi trebalo da posetite festival cveća je popust koji odobravaju svi prodavci na kompletan asortiman. Prošetajte do poznatog beogradskog parka u jeku miholjskog leta između 09:00 i 19:00 i uživajte u paradi cveća i lepog zelenila.

Muzički petak u Beogradu donosi koncerte na svakom koraku. Peti dan oktobra 2018. će, za razliku od istog datuma pre osamnaest godina ostati upamćen po sjajnim koncertima. Vasil Hadžimanov bend ili Belgrade SAXperience nisu jedina dilema. Istog dana, na različitim lokacijama nastupaju i Mario Biondi i Nikola Vranjković. Nije lako odabrati samo jedan koncert kada pevaju i sviraju ovako dobri muzičari. Jedno je sigurno, koju god svirku da odaberete, nećete pogrešiti.


Vlasnici pasa su u velikoj gužvi ovih dana jer spremaju svoje ljubimce za važno takmičnje. Treća manifestacija "Naj njuška Beograda" se organizuje 6. oktobra od 12:30 na platou ispred severnog ulaza u Štark Arenu. Naj par-pas i dete, naj šmeker i šmekerka, naj pogled, najumiljatiji pas, odvojena takmičenja za pse od tri do petnaest meseci i od petanest meseci pa sve do godina u kojima se dodeljuje titula pas veteran su kategorije u kojima možete da prijavite svog kućnog ljubimca. Ovo nije druženje samo za vlasnike pasa. Dobrodošli su i svi ljubitelji životinja na smotru gde glavnu reč vode psi.

Nakon ovako bogatog gradskog programa na početku meseca, ne preostaje vam ništa drugo osim da se dobro spremite za sjajnu zabavu. Zaboravite na posao i obaveze, pustite da vam grad predstavi sebe u najboljem izdanju. Nedelju iskoristite za odmor i uživanje kod kuće. Pa sledećeg vikenda sve ispočetka.