Дешавања у граду последњег викенда у марту 2018

Три манифестације. Два дела града - стари и нови. Један викенд. Нула разлога да се не појавите.

Четвртак 29. мар 2018.

cover image

Први Београдски ноћни маркет у 2018. под називом "Студио 44" одржаће се 30. марта на пијаци у блоку 44 од 18:00 до поноћи. Велики број дизајнера, занатлија, рукотвораца, винара и све популарнијих крафт пивара, очекује вас уз диско ритам, феноменалну забаву и најбоље београдске угоститеље. Дизајн, занат, храна и пиће карактеристике су овог ноћног маркета који због своје атмосфере навија за вас да се на овом месту и заљубите.


За љубитеље добре хране и вина празник у најави. У хотелу Метропол Палас од 31. марта до 1. априла одржаће се други по реду Укус Фест под слоганом "У славу укуса!". На фестивалу ће се представити преко 150 излагача најквалитетнијих сирева, сухомеснатих производа, слаткиша, џемова, ајвара, узорни пољопривредни произвођачи из Србије и специјални гости из региона. Посебно издвајамо произвођаче врхунских вина и домаћих ракија. Такође, фестивал промовише здраву храну узгајану и спремљену по home made рецептури.

Посебна винска свечаност одржаће се 31. марта од 14:00 на 10. Wine Style салону у хотелу Зира. Јубиларно издање најузбудљивијег винског салона на Балкану представља еминентне винарије из Србије и региона, а неће изостати ни вина врхунских европских винских кућа. Префињена и лежерна атмосфера, велики број винских професионалаца, али и познатих личности, чини вински салон једном од најатрактивнијих манифестација у граду. Не пропустите дегустацију вина и дружење.